Veckans horoskop för Vågen (vecka 25) ♐

Vågen horoskop måndag 2024-06-17

Kärlek: Idag ska du inte låta impulser ta över din handling i en känslig fråga. Ta dig tid att verkligen tänka på dina handlingar för bästa resultat. Arbete: Kanske kan du nu bryta rutinen på jobbet. Vardagslivet tröttnar på dig. Hälsa: Du kanske känner dig lite trött idag men det beror inte på ohälsa utan bara på att du har sovit för lite under natten. Ekonomi: Problemen med din ekonomi verkar bli allt tydligare. Tyvärr samtidigt verkar du lida av några andra bekymmer. Sociala relationer: Idag vill du ta det lugnt, men det blir inte så tyst som du trodde. Tur: Din tur kan vara bättre, men så länge du inte tar några riskabla beslut har du inget att oroa dig för.

Vågen horoskop tisdag 2024-06-18

Kärlek: Om du skulle träffa rätt person idag skulle detta vara en avgörande händelse i ditt liv. Arbete: Du är ambitiös och envis på jobbet, och dina chefer kommer att uppskatta den här sidan. Hälsa: Det finns goda skäl att ta det lugnt idag. Om du anstränger dig kan det finnas en risk att din hälsa försämras något. Ekonomi: Idag kan din ekonomi lysa något, även om det inte betyder att du kan börja handla vilt. Du måste fortfarande behålla dina pengar. Sociala relationer: Du tenderar att acceptera allt som en av dina vänner säger. Kanske är det dags att vara lite misstänksam mot sanningen. Tur: Du är för närvarande lite riskabel, men ta det på allvar med höga insatser.

Vågen horoskop onsdag 2024-06-19

Kärlek: Lek inte med andras känslor. En oskyldig flirt från din sida kan uppfattas som helt allvarlig. Arbete: Ta chansen om du erbjuds något. Även om det kräver mycket av dig har du inte råd att säga nej. Hälsa: Hur du börjar dagen kommer att avgöra hur ditt välbefinnande kommer att utvecklas. Om du bara tar det lugnt kommer det antagligen att vara bra. Ekonomi: Lura inte dig själv genom att tro att allt kommer att bli bra imorgon. Undvik alla impulsköp idag. Sociala relationer: Nyheter om en släkting kan oroa dig, men allt går bra. Tur: Positiva händelser kan inträffa tack vare din lycka till idag. Vissa saker kan faktiskt förändra hela ditt helhetsintryck av dagen.

Vågen horoskop torsdag 2024-06-20

Kärlek: Du försöker göra det bra i förhållandet men din partner är fortfarande olycklig. Du känner att du snart tappar intresset. Arbete: Var inte rädd för att visa dina främre fötter. För att vinna måste du satsa. Hälsa: Din hälsa kan försämras något någon gång under dagen men det är bara tillfälligt. Efteråt kommer du att må bra igen. Ekonomi: Dagen är inte alls inställd för någon chansaffär. Om du behöver ändra dina investeringar bör du ta kassaskåpet före det osäkra. Sociala relationer: Börja inte på några äventyr nu. Det här är inte en bra tid för förändring. Tur: Med djärvhet kan du hantera en riskfylld situation idag. Vinn i spel väntar.

Vågen horoskop fredag 2024-06-21

Kärlek: Din partner och du har för närvarande olika mål och det gör situationen svår. Du bör försöka dra i samma riktning om allt ska fungera. Arbete: Ditt humör går just nu hand i hand med kreativt arbete, och kanske spenderar du kvällstid på kreativa aktiviteter. Hälsa: Risken för ohälsa är liten just nu. Du verkar inte vara särskilt trött men inte heller direkt på språng. Ekonomi: Du har kostnader som ligger efter och det kan vara mycket besvärligt. Du har vänner som gillar att spionera lite. Sociala relationer: Du bör bära hängslen idag när ett knepigt ämne diskuteras. Tur: Det verkar som om du har lite otur idag så dagen är inte lämplig för spel.

Vågen horoskop lördag 2024-06-22

Kärlek: Idag kommer du att känna att kärlekskurvan ökar. En blick kan säga mer än tusen ord. Arbete: Idag kommer du att bli påmind om något i arbetet som du har skjutit upp länge. Hälsa: Du verkar satsa lite för hårt just nu. Speciellt om du brukar ta det lugnt. Undvik att överanstränga dig själv. Ekonomi: En kostnad som du har planerat att betala idag verkar saknas. Det är nästan som att du inte tycker att det är sant. Sociala relationer: Tyvärr kan de dåliga idéerna du har om ett möte bli verklighet. Det kan vara svårt att undvika hårda ord. Tur: Bra utsikter för spelvinster. En djärv investering kan löna sig.

Vågen horoskop söndag 2024-06-23

Kärlek: Tecknen varnar för en ny kärlek. Håll dig långt framåt i det sociala livet, en viss Vågen söker kontakt med dig. Arbete: Du biter även om du är missnöjd med arbetet idag. Hälsa: Du kan känna en liten begynnande förkylning idag, men om du tar hand om dig själv och får tillräckligt med sömn finns det en god chans att du kommer att fly. Ekonomi: Idag kanske du kan köpa något efterlängtat när oväntade pengar dyker upp. Sociala relationer: Dina vänner förfaller just nu och det kan oroa dig. Men det är faktiskt bara en fasad som inte påverkar din vänskap. Tur: Idag kan du inte lita på turnén. Du kan helt enkelt försöka göra det bästa av alla situationer ändå.


Sidan uppdaterades: 2024-06-21


Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning