Veckans horoskop för Lejonet (vecka 25) ♐

Lejonet horoskop måndag 2024-06-17

Kärlek: Vissa dagar går ingenting rätt. Idag ska du definitivt inte leta efter en ny partner eller kontakta en gammal kärlek. Arbete: Din önskan att arbeta idag kan vara något lägre än vanligt. Detta kan bero på att andra fall har högre prioritet. Hälsa: Idag känner du dig stark och det här är fantastiskt om du funderar på att börja träna. Du känner också att din psyke är stabil. Ekonomi: Långsiktiga affärer kan visa sig vara riskabla just nu. Men annars är du framgångsrik i ekonomiska frågor. Sociala relationer: Du kan stöta på en arg person som tar bort sin ilska på dig. Försök att inte röra dig själv. Tur: En ganska lyckad dag även om inte alla brickor faller på plats. Någon kanske hör en inbjudan.

Lejonet horoskop tisdag 2024-06-18

Kärlek: Du kanske ställer frågor om ditt förhållande för ihållande. Din partner kan känna sig inlåst. Arbete: En välkommen förändring av dina arbetsrutiner verkar vara relevant. Din misstro mot en person på jobbet visar sig vara helt ogrundad. Hälsa: Du kanske inte har sovit tillräckligt nyligen. Om du känner dig lite lat kan mer sömn vara lösningen. Ekonomi: Vissa saker som kreditkort kan vara ett besvär idag. Det värsta är att det finns en risk att det händer när du minst vill ha det. Sociala relationer: Det överraskar dig när någon omkring dig plötsligt agerar ologiskt. Men kanske är det en missuppfattning. Tur: Det ser inte ut som om du kommer att vara så lycklig när det gäller spel, men det kommer att dyka upp vid andra tillfällen.

Lejonet horoskop onsdag 2024-06-19

Kärlek: Idag verkar du inte ha något humör för romantik alls. Om din partner uppvaktar dig kan du tvingas spela med för att inte skada. Arbete: Arbete är knappast en utmaning för dig idag. Det blir svårt att undvika tristess. Hälsa: Idag är du intresserad av din hälsa och kan tänka dig att göra några förändringar som kan påverka den på ett positivt sätt. Ekonomi: Du bör inte spendera pengar på lyxvaror idag. Det finns en stor risk att du blir besviken och att din ekonomi kommer att drabbas. Sociala relationer: Kom ihåg att inte vara för snäll. Det finns en risk att du verkar platt och vissa kan försöka dra nytta av detta. Tur: Tecknen indikerar en liten chans att vinna när det gäller spel idag. Chansen är dock inte mycket högre än vanligt och du riskerar att bli besviken.

Lejonet horoskop torsdag 2024-06-20

Kärlek: Svartsjuka hotar i förhållandet till en kär vän. Förståelse och starkt förtroende förhindrar ett avbrott. Arbete: Det kan kännas lite ledsen på jobbet idag. Kanske finns det ett sätt att göra en uppgift lite roligare. Hälsa: Om din hälsa ska utvecklas som du tror och önskar krävs det att du inte slösar bort tid och energi på saker som är irrelevanta. Ekonomi: Idag kan du bli lite besviken när det gäller ett litet köp. Produkten håller inte den kvalitet du trodde. Sociala relationer: Tyvärr har du ingen medkänsla för någon som har hamnat i trubbel genom sitt eget fel. Du tror att när du gör en säng måste du lägga dig. Tur: Dagen har några fördelar att erbjuda dig, men det är viktigt för dig att dra nytta av dem på bästa sätt. Möjlighet att vinna.

Lejonet horoskop fredag 2024-06-21

Kärlek: Om du vill ha romantik i livet måste du sträva efter det. Stekta sparvar kommer inte flyga till dig just nu Arbete: På jobbet är du samvetsgrann och har bra resultat. Om någon idag ska uppmuntras är det du. Hälsa: Du känner dig stark idag och kanske utnyttjar du detta i form av träning eller liknande. Du kan ge strykjärnet om du bara vill. Ekonomi: Idag har du ingen direkt tanke på din ekonomi och du har heller ingen anledning att oroa dig för det. Sociala relationer: Ett förhållande som är viktigt för dig är extra känsligt för stress idag. Det kan därför vara dödligt att utsätta det för det. Tur: Den lilla otur som du har upplevt några dagar nyligen medför det idag. En positiv händelse får dig att omvärdera dagen.

Lejonet horoskop lördag 2024-06-22

Kärlek: Du kanske inte är helt nöjd med ditt förhållande just nu, men det hjälper inte att ställa fler krav på din vän. Arbete: Om det är en uppgift som du funderat över ett tag kommer du snart att märka att den inte är så mödosam som du fruktade. Hälsa: Du verkar inte känna dig direkt sportig och energisk just nu, men du känner dig fortfarande ganska bra. Ekonomi: Om du inte tittar upp idag kan din ekonomi bli mycket sämre. Sociala relationer: Idag kanske du känner att några av dina vänner vänder ryggen till dig. Oroa dig inte, de har bara mycket att göra och det blir snart som vanligt igen. Tur: Saker kan gå sönder för dig dessa dagar och förseningar kan uppstå. Mycket kommer att gå emot dig, men otur kommer snart att ge sig.

Lejonet horoskop söndag 2024-06-23

Kärlek: Det kan vara en vändpunkt för dig när du träffar rätt person idag. Arbete: Idag ska du inte tappa humöret för en tillfällig nedgång på jobbet. Du gör alltid ett bra jobb och kan vara stolt över vad du gör. Hälsa: Du känner dig lite irriterad. Kanske har du en rinnande näsa eller någon mindre skada som inte riktigt vill gå över. Ekonomi: Pengar, även om bara en liten summa, kan komma till dig delvis idag. Detta kan vara ett arv. Sociala relationer: Du tar dig tid att svara på en till synes enkel fråga. Du berörs mer än du erkänner och vill dölja dina känslor. Tur: Det är lätt att skylla på otur när du råkar bryta mot något. Du känner dig klumpig idag och tyvärr är det din egen ouppmärksamhet som är orsaken om det händer.


Sidan uppdaterades: 2024-06-21


Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning