Veckans horoskop för Skorpionen (vecka 25) ♐

Skorpionen horoskop måndag 2024-06-17

Kärlek: Du känner dig nöjd med kärlek idag även om du inte har någon att hålla i din hand. Om du har ett förhållande känns det bättre än på länge. Arbete: Du kanske inte gillar överraskningar, men du bryr dig förmodligen inte vad som händer på jobbet idag. Hälsa: En mild förkylning kan innebära att den planerade träningen tvingas misslyckas. Ekonomi: Din ekonomi kan komma att sjunka idag. Detta kan innebära att du måste ge upp lite shopping eller underhållning, även om nedgången bara är tillfällig. Sociala relationer: Idag kan du känna dig lite förbises när du får reda på något som dina vänner har känt till länge. Du kan senare ge igen på samma sätt. Tur: Du har en riktigt olycklig dag framför dig. Ta inga chanser, titta noga på dig själv. Ta kontroll i de tidiga stadierna med vad du än tar för givet.

Skorpionen horoskop tisdag 2024-06-18

Kärlek: Det verkar vara en händelserik period i ditt kärleksliv. Du bör dock undvika att skada en viss person. Arbete: Det kan vara svårt att fokusera på ditt arbete idag. Dina tankar vill flyta bort till dina privata problem som inte är så framgångsrika. Hälsa: Du verkar behöva både fysisk förändring och utmaningar, men du har lite svårt att komma igång. Ekonomi: Kanske är det dags att kräva tillbaka alla pengar du vänligen lånat ut till människor. Du behöver faktiskt dem idag. Sociala relationer: Din uthållighet är ofta en tillgång och det hjälper dig att fortsätta även när det känns trögt. Att ge upp är inte din stil. Tur: Idag kan du ha turen att hitta något värdefullt för dig som du har varit borta länge.

Skorpionen horoskop onsdag 2024-06-19

Kärlek: En ny bekant sätter myror i ditt huvud och kan få känslorna att galoppera av förnuft. Arbete: Ett utlovat arbete har inte slutförts i tid. Du måste därför ta kvällstid för att hjälpa till så att du inte får onödiga konsekvenser. Hälsa: Din hälsa kan inte vara mycket bättre än den är idag. Du mår bra och är redo att ta dig an dagens utmaningar. Ekonomi: Investeringar kan ge en bra avkastning just nu, även om det först kostar lite. Idag kan du få några bra råd i frågan. Sociala relationer: Idag kan det visa sig vem dina riktiga vänner är. Förhållandet med en viss person kan helt ändra karaktär. Tur: Idag riskerar du att byta ut ett värdefullt föremål mot någon värdelös liten pryl.

Skorpionen horoskop torsdag 2024-06-20

Kärlek: Något du såg fram emot händer förmodligen nu. Din kreativitet och kanske ditt mod kan sättas på prov. Arbete: Om du ska jobba idag kan det finnas lite övertid. Försök att hålla ut, det kommer en belöning efteråt. Hälsa: Ditt välbefinnande är stabilt och ger dig idag möjlighet att vara lite vårdslös med din hälsa. Men för den delen, gå inte till ytterligheter. Ekonomi: Din ekonomi är så stabil att den kan hantera enstaka extravagans. Ingen större köp rekommenderas dock idag. Sociala relationer: Det verkar som om dagen kan innehålla flera positiva händelser när det gäller relationer. Tur: När du arbetar idag för ett snabbt beslut i en riskfylld situation har du också skyltarna med dig.

Skorpionen horoskop fredag 2024-06-21

Kärlek: En viss person i din närhet visar sig vara mer sympatisk än du först upplevde. Kanske börjar ett förhållande. Arbete: Idag testas din tolerans. En person som du inte gillar på jobbet kan dyka upp från en särskilt stressande sida. Hälsa: Idag kan du förundras över var du får din styrka ifrån. Utan att göra något speciellt känner du dig ovanligt stark. Ekonomi: Om du ska göra ett större köp kan du överskatta din ekonomi idag. Kanske är det bäst att tänka igen. Sociala relationer: I en kontroversiell fråga kan du räkna med att göra din egen handling idag. Tur: En möjlighet kommer att visas för dig idag. Du måste ha självförtroende för att inse att det är din tur att äntligen komma.

Skorpionen horoskop lördag 2024-06-22

Kärlek: Idag kan du känna dig lite uppdelad om dina känslor. Du kan behöva tänka igenom vad som driver dig. Arbete: Du blir kontaktpunkten för en liten tvist på jobbet. Känslor är svullna men försöker stå över obetydlighet. Hälsa: Risken för att bli förkyld är större än vanligt. Men du är i gott humör men inte särskilt energisk. Ekonomi: Ekonomin är inte på topp men det finns inget att oroa sig för idag. Du är trött på att bara tänka i siffror. Sociala relationer: Du oroar dig mycket för andra. Ibland lite för mycket, och det kan göra andra irriterade. Tur: Du har tur i små saker, men i stort sett är fru Fortuna inte med dig idag. Om du har en viktig uppgift idag bör du skjuta upp den till en annan dag.

Skorpionen horoskop söndag 2024-06-23

Kärlek: Ditt kärleksliv lyser när förhållandet till din vanliga partner nu blir bättre. Om du är singel kan en ny kärlek vara på väg. Arbete: Du vill känna dig fri idag, men en händelse i början av dagen kan tvinga dig att komma in. Hälsa: Du känner dig trött och nere. Detta beror på att du har konsumerat dina resurser under lång tid. Ekonomi: Just nu händer inte mycket med din ekonomi, men det finns några förbättringar i horisonten. Sociala relationer: Du kan verka lite tråkig idag av olika skäl. Du kan fortfarande umgås med dina vänner säkert, de är förlåtande och gillar dig ändå. Tur: Försök att påverka utvecklingen. Med lite tur kommer du att uppnå stor framgång.


Sidan uppdaterades: 2024-06-21


Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning