Veckans horoskop för Fiskarna (vecka 25) ♐

Fiskarna horoskop måndag 2024-06-17

Kärlek: Ett mindre äventyr verkar vänta på dig. De flesta säger att det kommer att vara trevligt och att du vill att det ska upprepas. Arbete: Allt verkar ta en positiv vändning. Om du inte har ett jobb kan ett jobb nu visas. Hälsa: Du kan hamna i en liten nedgång på morgonen men komma tillbaka snabbt. Trots detta kan din hälsa kännas lite instabil. Ekonomi: Du får för närvarande många oväntade utgifter. Sett från ett större perspektiv ser din ekonomi dock lovande ut. Sociala relationer: Det lönar sig inte att tjata dina vänner. Du bör veta att manipulation inte är det bästa botemedlet om du ska få vad du vill. Tur: Håll koll på dina tillhörigheter så att du inte förlorar någonting eller att något blir stulet. Håll ett speciellt öga på smycken.

Fiskarna horoskop tisdag 2024-06-18

Kärlek: En tillfällighet under dagen med rätt person kan vara en vändpunkt för dig och ett steg i rätt riktning. Arbete: Om du är ledig idag kan du ha svårt att hålla dig från jobbet. Du kan känna ett stort intresse för ditt arbete just nu. Hälsa: Ditt humör går upp och ner lite idag och du kan inte hitta någon anledning till dina humörsvängningar. Ekonomi: Inget speciellt händer idag. Ett erbjudande kan förekomma som du inte anser vara relevant. Sociala relationer: Idag kanske du känner behov av att vara i fred, kanske avvisar du ett förslag som skulle involvera många sociala kontakter. Tur: Eftersom vissa händelser försenar dig idag har du chansen att undvika ett möte som är mindre positivt för dig.

Fiskarna horoskop onsdag 2024-06-19

Kärlek: I ett nytt förhållande kan du förvänta dig att det idag kan finnas en knut i tråden. Ett missförstånd rensas upp och allt är bra igen. Arbete: Arbetet kommer snart att flyta bra igen, så länge du arbetar borta från det mest brådskande. Hälsa: Du känner dig full av energi idag och kan därför ta på dig uppgifter som du har skjutit framför dig. Ekonomi: Ingen kan tvivla på att din ekonomi är bra för det tillfälliga. Du har råd att göra vad du känner för och inte behöver tänka på vad det kostar. Sociala relationer: Det tar tid att upprätthålla relationer. Försök hitta en extra timme för familj och vänner. Tur: Om du har lite otur är det dumt att tro att allt och alla är emot dig. Så är inte fallet, vi har alla otur någon gång.

Fiskarna horoskop torsdag 2024-06-20

Kärlek: Konfliktrisken är ganska hög. Du kan också känna ett behov av att söka frihet. Ingen romantik just nu då. Arbete: En viss person på din arbetsplats kommer att säga något som är av stor betydelse för dagens arbete. Hälsa: Idag är det troligt att du vaknar själv på morgonen med en nästan bubblande energi. Det är något som varar hela dagen. Ekonomi: Idag ska du inte följa din intuition. En förväntad vinst kan visa sig vara helt frånvarande och få konsekvenser. Sociala relationer: Några av dina vänner idag kan visa dåligt humör och detta kan lätt spridas. Det kan vara bäst om du försöker hålla lite för dig själv. Tur: En överraskande framgång väntar om du investerar djärvare.

Fiskarna horoskop fredag 2024-06-21

Kärlek: Om du har en partner är det en lämplig dag för en romantisk aktivitet. Ett mysigt restaurangbesök uppskattas alltid. Arbete: En medarbetare kan göra dig arg och irriterad, så mycket att du måste binda dig själv för att undvika att ge personen en förolämpning. Hälsa: Tyvärr kommer många av dina hälsoplaner inte att genomföras idag. Det beror främst på din lathet Ekonomi: Mycket kan spela in när det gäller ekonomi. Allt beror på hur du kan hantera de olika situationer som verkar uppstå. Sociala relationer: Undvik att svara på någon irriterad, eftersom det lätt kan uppstå bråk idag. En onödig kommentar kan få långtgående konsekvenser. Tur: Vändningen är inte att lita på idag. Visserligen kan du ha lite tur i vissa situationer men det kan snabbt vända.

Fiskarna horoskop lördag 2024-06-22

Kärlek: Vissa klagomål från dig kan leda till att ett mindre gräl blossar upp. Du gör förmodligen ditt bästa för att presentera dina åsikter en annan dag. Arbete: Du bör inte tveka att ropa på jobbet om du behandlas orättvist idag. Du har faktiskt rätt. Hälsa: Det finns en risk för överansträngning, särskilt om du har ett nytt stort projekt framför dig. Du kanske inte har den extra energi som behövs. Ekonomi: Ett impulsköp idag kan faktiskt bli oväntat framgångsrikt. Men du kommer att lära dig att ge upp något annat. Sociala relationer: Du riskerar att hamna mitt i en pågående konflikt. Försök att dra ut i tid. Tur: När något nu verkar sluta på ett lyckligt sätt kan det vara din envishet som lönar sig.

Fiskarna horoskop söndag 2024-06-23

Kärlek: En allvarlig upplösning i ett stabilt förhållande tar lång tid att komma överens med. Du kan antagligen inte hoppas på en återförening. Arbete: Om du visar engagemang idag, kommer det att löna sig i framtiden. Hälsa: När du vaknar idag kan du känna dig obekväm att behöva stå upp, framför allt kanske du vill ligga i sängen hela dagen. Ekonomi: Det ser lovande ut för ekonomin när det gäller långsiktiga förbättringar. Skyltarna spårar chansen för lönsamma investeringar. Sociala relationer: Försök att tillbringa lite tid med vänner idag istället för att sitta och klippa framför TV: n. Du behöver faktiskt lite trevligt företag. Tur: En vinst i ett sammanhang kan lätt bli en förlust i ett annat. Var försiktig med att korsa gränser.


Sidan uppdaterades: 2024-06-21


Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning